Hei me mennään Kanarialle!

Vuoden ensimmäinen ulkomaanmatka, lähtökuopissa ollaan.

Matkakohteena Teneriffa ja Kanariansaaret, joilla en ole vielä käynytkään. On tullut matkattua kauas ja lähelle, mutta ei Kanarialle. Joten nyt odotan todellista pakettimatkaelämystä 😉

Lähden matkaan äitini kanssa. Meillä on varattuna Tjäreborgin matka, lento suoraan kotikentältä ja perillä Playa de las Americaksessa neljän ”merkin” (tähden?) -huoneistohotelli,  vain aikuisille eli K18 kuulemma.

Säätiedotus lupaa noin 18-20 astetta päivisin  ja ainakin puoliaurinkoista useimmille päiville, joten eiköhän se tavoite, että pääsee johonkin lämpöisempään ja valoisampaan, täyty.

Laukku on pakkaamatta, vaatteita toki jo kaapeista riivitty ja muita juttuja keräilty kasoihin, joten eiköhän se tästä. Bikinitkin ajattelin mukaan pakata, vaikka nuo lämpötilat tuntuvat kyllä aivan liian alhaisilta mihinkään auringonottoon, jota nyt en muutenkaan harrasta. Mutta ei kai Kanarialle voi lähteä ilman bikineitä … ja aurinkorasvaa!

teide teneriffa

Teiden kansallispuistosta – Netistä poimittu kuva (Pixabay)

 

Mitään ”pakollista” muuta nähtävää kuin tuo Teide ei tämän matkan osalta ole asetettu. Toki olen saanut vinkkejä kaikenlaisista kivoista ja kauniista paikoista. Mutta tämä matka nyt saa olla hieman erilainen matka, eli lähinnä käppäilyä rannalla, syömistä, rentoutumista ja mitä nyt mieleen tuleekaan.

Sinne Teidelle on ajatus pyyhältää paikallisbussilla joku päivä, kun sää näyttää kirkkaalta. Muut nähtävyydet saanevat odottaa toista kertaa. Katsotaan miten käy.

Pitänee pakata laukku!

 

 

2 thoughts on “Hei me mennään Kanarialle!

  1. Kiitokset!
    Ja aivan, tuo K18-hotelli lienee kiva, jos haluaa esim. uima-allasta käyttää uimiseen (kuulemma ne on kylmiä vaikka lämmitetty, joten minä en taida), tai kun nyt ei tosiaan olla perheen kanssa matkailemassa…
    Muutoin oli tuo kotikentältä lentäminen tosi iso etu, samoin kuin hotellin sijainti.
    Kyllähän niitä reissuja saa ihan tarpeeksi suunnitella muutenkin, joten joskus on kiva vaan ihan mennä ja relata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.