WordPress koukuttaa

Olen tässä parin viikon aikana rakennellut uusia WordPress-sivuja parille asiakkaalle sekä myös sitten testaillut uusia juttuja näiden ja muiden omien sivujeni kanssa. On kivaa kehitellä uusia juttuja ja soveltaa vanhoja, ratkaista ongelmia ja tehdä asiakkaalle kivat ja itsepäivitettävät sivut. Siitä sivujen päivittämisestä kun kannattaa todella pitää huolta.

Lisäksi meneillään on mielenkiintoinen sosiaaliseen mediaan, tässä tapauksessa Facebookiin, liittyvä projekti. Eli toimin erään yrityksen suomenkielisten Facebook-sivujen Community Managerina. Pitää sisällään tilapäivitysten julkaisemista, niiden monitorointia, raportointia, keskusteluun osallistumista ja siihen innostamista. Erittäin mielenkiintoista ja opettavaista.

Ja näiden lisäksi vielä muutakin hommaa olen ehtinyt. Ja uusia projekteja kehittelen.

Eli vuosi todella on lähtenyt käyntiin rivakasti. Ja mikä sen mukavampaa.

Myös henkilökohtaisessa elämässäni taas ryhdistäydyin. Meinasi tuo muutamien viikkojen stressi (projektien alut voivat olla sellaisia) syödä mehut täysin ja syy oli tietenkin se, että liikunta jälleen unohtui kokonaiskuvasta. Vaikka töitä olisi paljon ja väsyttäisi, niin ei mikään anna enempää energiaa kuin säännöllinen liikunta ja ulkoilu. Toki ravinnostakin pitää huolehtia, ja levosta.

Nyt on elämä jälleen tasapainossa ja innolla odotan tulevaa viikkoa ja sen uusia haasteita ja innostavia tehtäviä. Kevättä rinnassa ja kohti kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.