Olen rakastunut

Kuluneen talven aikana olen jälleen rakastunut… Turkuun. Niin, siis tuohon kaupunkiin, jonne aikanaan muutin opiskelemaan ja joka jo silloin tuntui heti kotoisalta. Vaikka olen viimeiset parikymmentä vuotta asunut tässä naapurikunnassa, silti Turku on ollut ainakin viikoittainen osa elämääni. Joskus jopa arkipäivittäinen, kun siellä töissä kävin.
Syyskuusta asti olen opiskellut Turkua. Olen nyt loppusuoralla opinnoissani. Kyse on Matkaoppaan ammattitutkinnosta, jossa erikoistumisosuus on ollut Turun paikallisoppaaksi opiskelua. Ja sitähän on riittänyt.

Turku on Suomen vanhin kaupunki, joten historiaa riittää aivan hirvittävästi. Ja kuinka mielenkiintoista historiaa. Toki nykypäivää unohtamatta.

Palaan varmasti vielä tähän asiaan näilläkin sivuilla, kun saan konseptit kuntoon. Muut työt ovat jatkaneet elämäänsä tässä vierellä. Jotain toki olen joutunut karsimaan, kun tämä uusi rakkaus on vienyt aikaani 😊

Hassuintahan tietenkin on se, että olen aikanaan tehnyt matkaoppaankin töitä vuosia, ilman mitään näin perusteellista koulutusta. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Opinnot ovat olleet mielenkiintoisia ja avartavia.
Nyt olen saanut uusia eväitä ja uutta innostusta sekä ideoita. Näihin palaamme.

Kevätaurinkoisin terveisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.