Mikä Lainelainen?

Mikä ja mitä on Lainelainen?

Lainelainen sai alkunsa vuonna 2006. Perustin toiminimen ja nimeksi tuli Lainelainen erään vanhan tuttavan antaman lempinimen perusteella.

Toiminta-ajatuksenani oli käyttää hyödykseni kaikkea vuosien varrella kerryttämääni kokemusta ja osaamista, ja auttaa varsinkin pieniä yrityksiä viestinnässä ja markkinoinnissa, laajasti käsiteltyinä. Mukaan tulivat myös markkinatutkimukseen liittyvät projektit ja koulutukset sekä matkailu.

Nykyisin olen erityisen innostunut sekä matkailualan projekteista, sisällön tuotannosta ja ylläpidosta että myös muusta verkkoviestinnästä kaikissa muodoissaan. Esimerkiksi WordPress-alustalle rakentuvien sivujen tuottamisesta ja ylläpitämisestä, kuten tämäkin sivusto on.

Sosiaalinen media, esimerkiksi Facebook-sivut yrityksille, Facebook-mainonta, Instagram, Community Management sekä hakusanamarkkinointi ja kävijäseuranta ovat myös innostuksen aiheitani.

Vuoden 2017 keväällä tein valmiiksi Matkoppaan ammattitutkinnon ja sen ohessa valmistuin Turun kaupungin matkailuoppaaksi. Haluan jatkossa kehittää matkailua myös Suomeen ja Varsinais-Suomeen päin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan.

Annamari Laine

PS: Löydät CV:ni Linkedin’istä