Jälleen Intiassa

Jälleen kerran joulumatkani suuntautui Intiaan. Perheloma oli matkan muoto lähinnä ja kohteena Goa-Kerala-Mumbai.

Ajatuksena oli kirjoitella blogia jo matkalla, tai ainakin päiväkirjaa, ja postailla aina tilaisuuden tullen, mutta jostain syystä sitä tekstiä ei vain syntynyt. Taisin ottaa loman kannalta, ja se varmasti teki myös hyvää.

Näin jälkikäteen ajattelin kuitenkin vähitellen kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja tunnelmiani eri kohteista ja elämyksistä.

Se, minkä huomaan kerta kerran jälkeen on, että Intiassa on paljon kuvattavaa. Otan yhtä enemmän ja enemmän valokuvia. Toki myös varmistaakseni, että saan hyviä kuvia, kaikki kun eivät aina onnistu, mutta myös koska mielenkiintoisia kuvauskohteita on ja paljon. Kuvien käsittely on vielä täysin kesken.

Muutoin matkalla tarttuu mukaan aina jotain ostoksia, vaikka kuinka päättäisi, että mitään ei osta. Ehkä se Sulo-Vilen-tauti on otollinen juuri Intiassa (… kun niin halvalla saa…) Ja onhan se nyt tuotava ainakin teetä, jota juon monta kuppia päivässä Suomessakin. Ja sitä tiettyä hammastahnaa. Käytän Meswak-tahnaa, jota saa vain Intiasta. Himalayan kosmetiikkatuotteita ja pesuaineita tarttuu aina myös mukaan.  Ja aina on jotain vaatetta mukana liian vähän, nytkin tuli sitten ostettua yksi mekko ja yhdet housut heti alkumatkasta, kun oli tarvetta.

Pyrin kIrjoittelemaan lisää  myöhemmin, mielessä on blogipostauksia monestakin aiheesta, mm. junamatkoista, Houseboat-risteilyistä, Goan rannoista, jne

mekko rannalla

Minä ja uusi mekko Palolem-rannalla Goassa auringonlaskun aikaan.

pikku puoti

Pieni puoti Agondassa. Myyjätär oli ruokkimassa vauvaansa lattialla, kun kurkistimme sisään. Hyllyllä oikealla näkyy Himalayan tuotteita, joita voi suositella.

 

3 thoughts on “Jälleen Intiassa

  1. Tiedän tunteen, että että ”mitään ei osteta, mutta jos nyt vähän kuitenkin…” :-). Myös hyviä kirjoja Intiasta löytyy edullisesti. Himalayan tuotteita muuten saa nykyään Suomestakin, mutta ymmärrettävästi ei niin edullisesti kuin Intiassa.

  2. Tällä kertaa en ostanut yhtäkään kirjaa, mikä on todella omituista. Pari erinomaista opusta tuli luettua hotellien kirjakasoista.

  3. Päivitysilmoitus: Matkailuvuosi 2014 - Matkalainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.