Kovaa vauhtia uuteen vuoteen

Vuoden vaihteessa on aika tehdä edellisen vuoden tilinpäätöstä, enkä tällä tarkoita pelkästään kirjanpitoa vaan muutoinkin on ehkä hyvä pohdiskella taakseäpäin ja katsoa sekä analysoida, että mitä tuli tehtyä. Mikä onnistui, mikä ei.

Ja samalla on aika katsoa uuteen vuoteen ja tehdä suunnitelmia ja ruveta niitä toteuttamaan.

Toki tällainen taaksepäin ynnä eteenpäin katselu on hyödyllistä missä vain kohtaa vuotta, mutta vuoden vaihde takaa siihen useimmiten oivan hetken, varsinkin kun se kirjanpidollinen tilinpäätös tehdään ja katsotaan numeraalisia tuloksia.

Itse pidin hengähdystaukoa vuoden vaihteessa pari viikkoa. Lomailin ulkomailla. Kuin itsestään työasiat häipyivät mielestäni, vaikka aina välilä sähköpostia lueskelin ja jopa jotain pikkuasiaa hoidin. Mutta lahjakkaasti unohdin esimerkiksi tarkistaa yrityksen pankkitilin saldon ennen vuoden vaihdetta. No, se jäi, eikä sitä enää surra.

Vuoden alku oli myös hyvin kiireinen, kun lomaltani palasin. Messut, varsinkin matkamessut, sekä erään asiakkaani tapahtuman järjestelyt pitivät minut työn touhussa pari viikkoa.

Mutta nyt vihdoin tuntuu, että asiat hieman rauhoittuvat ja voin alkaa lyhentää To Do -listaani, sekä katsastaa hieman viime vuotta ja pohtia mitä tänä vuonna on edessä.

Ennustan, että tästä tulee hyvä vuosi! Sitten vain ennustetta toteuttamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.