Kesälomista

Yrittäjän elämän ihanuutta on se, että voi määrätä omat työaikansa. Toki joskus se tarkoittaa sitä, että pitää sanoa asiakkaalle EI, mutta jos sen taidon osaa tai jos on varaa siihen, on aika lailla oman aikansa herra. Mutta toisaalta, kuinka moni yrittäjä malttaa pysytellä työasioista erossa esimerkiksi parin viikon loman ajan?

Jos vuosikausia on puurtanut yrityksensä kanssa, voi olla jopa tarpeen pysähtyä hetkeksi (hieman pidemmäksi kuin vain viikonlopuksi tai kiireiseksi lomaviikoksi), ajatella jotain ihan muuta, ottaa etäisyyttä arkeen ja/tai tehdä jotain ihan muuta. Hyvät ideat syntyvät yleensä levänneissä aivoissa, luovuus kukkii kun se saa rehottaa aivan valloillaan, ilman, että päivittäisen arjen pyörityksen paineet rusentavat.

Yrittäjällekin kesälomaa tai talvilomaa tai mikä sesonki siihen parhaiten sitten kullakin alalla soveltuu!

Ehkäpä Sipa-hanke on yksi niistä keinoista, joka tarjoaa vähitellen yhä useammalle yrittäjälle tasaveroisen mahdollisuuden lepoon ja perhe-elämään? ”Yrittäjän sijainen” nimitys on aluksi hieman hassun kuuloinen, varsinkin yksin- tms. yrittäjälle, jonka liiketoiminta lepää oman osaamisen varassa. Eikä toki yksilöllistä osaamista voikaan korvata. Mutta toimintaa voi ylläpitää tai esimerkiksi tehdä niitä muita, kuin yrittäjän yksilölliseen osaamiseen liittyviä hommia: niitä paperihommia, mainontaa ja myyntiähän riittää joka firmassa.
Katso lisätietoja Sipa-hankkeesta osoitteesta: www.sipa.fi

Aurinkoisia ja rentouttavia kesäpäiviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.